Overzicht en eigen regie door coaching

Door middel van taal (verbaal en non-verbaal) kun je woorden geven aan denken, voelen en gedrag. Deze vaak onbewuste patronen zijn vanuit ons opgroeien ontstaan (conditionering). Deze patronen laten we in ons dagelijks leven zien. SilkesPraktijk maakt veelal gebruik van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) waarbij je bewust wordt gemaakt van deze patronen en wanneer ze niet helpend of gewenst zijn kunnen we deze patronen bijstellen.

Tijdens de sessies krijg je weer overzicht en eigen regie over jouw dagelijks leven. We gaan op een effectieve manier aan de slag om de juiste beweging in gang te zetten om je doelen te kunnen behalen.

Voor wie?

Volwassenen - jong volwassenen - jeugdigen

Een kennismakings-
gespek plannen?

Mocht je meer willen weten of vragen hebben over de opties die SilkesPraktijk biedt voor particuliere coaching, neem gerust contact op.

Kosten coaching 

Ook voor meer informatie over de kosten van particuliere coaching kun je contact met mij opnemen.

Neem contact met mij op

'Het geheim van vooruit komen is beginnen'

Het helder krijgen van de situatie en het probleem (waar wil je van weg?) en het scherp krijgen van het doel wat je wilt bereiken (waar wil je naar toe?) ‘Waar word je blij van?’ - Je gaat (her)ontdekken wat jóu beweegt!

Hoe? Door samen te kijken naar wat jou motiveert, inspireert en wat jij hierin belangrijk vindt, ga je op een andere manier keuzes maken. Je krijgt tevens inzicht in de patronen die je hierin belemmeren of tegenhouden. Het (her)ontdekken van persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten en patronen die je helpen om je doel te kunnen behalen. Inzicht krijgen in patronen die jou belemmeren in het bereiken van je doel(en). Doelgericht werken op een positieve en praktische manier.

Wat beweegt jou en hoe beweegt dit dan?!

Wat beweegt jou en hoe beweegt dit dan?!

Door samen te kijken naar deze processen zul je meer vanuit jezelf keuzes gaan maken.

Benieuwd hoe ik werk? Bekijk deze video.

Bekijk de video

Ik werk samen met