Training verander- processen bedrijven  

In samenwerking met M-Stability hebben wij deze training ontwikkelt die zich richt op coaching bij veranderprocessen binnen bedrijven.

Doel van de training

Wilt u met uw bedrijf of afdeling een andere richting inslaan? Of bedrijfsprocessen anders inrichten? Uw medewerkers zijn binnen veranderingsprocessen de kritische succesfactor. Met een aanpak op maat zorgen wij samen dat u veranderingen succesvol en effectief kunt doorvoeren. Uw medewerkers blijven gemotiveerd, zijn zich bewust dat zij zelf ook moeten veranderen en zijn bereid om hun nieuwe rol vorm te geven.

Een kennismakings-
gespek plannen?

Mocht u meer willen weten over deze training gericht op veranderprocessen binnen bedrijven, neem gerust contact op.

Een offerte
aanvragen?

Wilt u meer informatie over de kosten of wilt u een offerte aanvragen, neem contact op via mail of telefoon.

Neem contact met mij op

De sessies in het kort

  1. De intake: Een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever, waarin u toelicht welke verandering u wilt doorvoeren. Hoe verlopen processen nu en wat kan er beter of moet er anders? De kaders en het beoogde eindresultaat moeten scherp zijn, om de gewenste veranderingen door te kunnen voeren. Op basis van dit gesprek werken SilkesPraktijk en M-Stability een aanpak die bij u past en ontvangt u een offerte.
  2. Individuele gesprekken: We starten met individuele gesprekken met de betrokken medewerkers of in kleine groepjes. Wat bindt hen aan uw organisatie, wat zijn de persoonlijke drijfveren van uw medewerkers en hoe dragen zij bij aan het bedrijfsresultaat? Wat zijn hun verwachtingen en zorgen ten aanzien van de beoogde veranderingen?
  3. Afstemming: de individuele gesprekken worden geëvalueerd samen met de opdrachtgever. Vanuit hier wordt er een concreet plan van aanpak gemaakt.  
  4. Consensus: Wanneer er consensus is vanuit de opdrachtgever en medewerkers plannen we een eerste sessie met de groep als geheel. Samen bouwen we aan een nieuwe keten, waarin iedereen zijn eigen rol vervult. Iedereen is een waardevolle schakel die bijdraagt aan een beter eindresultaat. SilkesPraktijk en M-Stability naar consensus in de groep. Alle deelnemers zien dat zij elkaar nodig hebben om de veranderingen door te voeren en zien ook hun eigen meerwaarde in het proces. 
  5. Advies en nazorg: bij afronden van onze opdracht komt er altijd advies op maat, zowel voor het bedrijf als voor de medewerkers. Wanneer wenselijk is er altijd de mogelijkheid voor individuele coaching in een nazorg traject bij SilkesPraktijk of M-Stability

Wat beweegt jou en hoe beweegt dit dan?!

Wat beweegt jou en hoe beweegt dit dan?!

Door samen te kijken naar deze processen zul je meer vanuit jezelf keuzes gaan maken.

Benieuwd hoe ik werk? Bekijk deze video.

Bekijk de video

Ik werk samen met